Skip Navigation

Оберіть мову

Умови і положення

гарантії

Пасажирські автомобілі

  • З 1 січня 2016 року на всю продукцію MOOG для пасажирських автомобілів, що не використовуються для професійної та комерційної діяльності, в країнах Європи, вказаних нижче, поширюється гарантія на відсутність дефектів матеріалів і виготовлення за нормальних умов використання і обслуговування, на 3 роки з дати установки. Наші зобов’язання за цією гарантією обмежуються безкоштовним обміном продукції, дефект якого підтверджено, і не більше ніж однією заміною протягом гарантійного строку. Компанія не несе відповідальності за неналежне використання або порушення умов використання, будь-які випадкові, прямі, непрямі та побічні збитки.

  • Нормальний знос не підлягає гарантійній компенсації.

  • Деталь з ймовірним дефектом слід повернути продавцеві MOOG або фахівцеві з установки.

  • Продавець або фахівець з установки MOOG виставить рекламацію дистриб’юторові продукції Federal-Mogul Motorparts. Дистриб’ютор повинен повернути деталь з ймовірним дефектом в гарантійний відділ Federal-Mogul Motorparts Aftermarket EMEA з відповідним посиланням на бланк заявки на гарантійне обслуговування Federal-Mogul Motorparts Aftermarket EMEA та з прикладеною копією цього бланку, в якій мають бути вказані: назва компанії-установника, її адреса і телефон, артикул деталі, рік випуску автомобіля, опис виявленого дефекту, дата установки і демонтажу, пробіг на момент установки і демонтажу і підпис установника. Крім того, заявник повинен прикласти копію документа на придбання виробу з датою продажу споживачеві і, по можливості, копію звіту щодо регулювання кутів установки коліс.

  • Бланк заявки на гарантійне обслуговування можна отримати у місцевого представника Federal-Mogul Motorparts Aftermarket EMEA.

  • Гарантія не покриває вартість робіт з демонтажу і установки або будь-які додаткові витрати. Компенсація таких витрат має бути схвалена керівником гарантійного обслуговування Federal-Mogul Motorparts Aftermarket EMEA.

  • Трирічна гарантія припиняє свою дію, якщо виріб був встановлений некваліфікованим фахівцем.

  • Гарантія припиняє свою дію в разі порушення умов використання виробу, аварії, неправильної установки, неналежного технічного обслуговування або неправильного застосування. Наприклад, деталі MOOG для легкових автомобілів, які встановлені на машини для їзди по бездоріжжю і перегонів, таксі, комерційні, поліцейські та інші державні автомобілі; деталі, які були переставлені на інші автомобілі, автомобілі з модифікованими шасі, перевантажені автомобілі, або несправність, викликана зовнішніми джерелами (ударами каменів або наїздом на штучну нерівність з неприпустимою швидкістю).

  • Країни, в яких діє 3-річна гарантія: всі країни ЄС, Норвегія, Швейцарія, Сербія, Боснія і Герцеговина, Чорногорія, Косово, Албанія, Македонія.

  • Federal-Mogul Motorparts Aftermarket EMEA залишає за собою право анулювати гарантію в разі недотримання необхідної процедури і / або відсутності підтверджень.

Завантажити умови і положення

Завантажити PDF