Skip Navigation

Оберіть мову

C_MOOG_02

3-річна гарантія MOOG

НОВА 3-річна гарантія, яка не має аналогів на ринку*

Високоякісні деталі MOOG® рульового керування і підвіски

Розроблені та випробувані в суворій відповідності з найжорсткішими стандартами

Залишаючись провідним постачальником на ринку автокомплектуючих, ми вважаємо, що наші деталі повинні працювати ще краще, ніж оригінальні комплектуючі. Тому наші інженери використовують оригінальні комплектуючі в якості зразків для розробки всієї продукції MOOG®.

При нагоді визначається, вимірюється і допрацьовується склад і геометрія кожної оригінальної деталі. Кожен продукт проходить численні випробування відповідно до найжорсткіших стандартів. Отже ми можемо гарантувати якість і безпеку для водія. 

UK_Warranty_Quality_752

Причина проста: якщо вчасно не виявити критичні несправності деталей рульового керування або підвіски, то це може значно скоротити термін експлуатації автомобіля і становити загрозу для безпеки водія. У разі необхідності такі деталі треба замінювати лише на більш ефективні, міцні, стійкі та надійні комплектуючі. Саме це і пропонує MOOG®.

MOOG®: гарантія якості

Завдяки ретельним розробкам та всебічним випробування ми впевнені в якості своєї продукції. Саме тому ми надаємо 3-річну гарантію на кожну деталь MOOG®. Це наша гарантія вашого спокою. 

3YearsWarranty_Logo_UK